Turite klausimų? Skambinkite: +370 631 08000. Rašykite: info@siosnordic.lt

Vandens filmai

Filmas - Vanduo 2 dalis / 2010-03-02

Supratimas apie vandenį, vandens struktūrą (RUSŲ k.)

1. Dalis

Filmas - ES vandens užterštumas / 2012-02-26

Vandens tarša (LIETUVIŲ k.)

Filmas - Vanduo ateičiai / 2012-02-26

Supratimas apie vandenį, žemės - vandens istorija (LIETUVIŲ k.)

Filmas - vanduo 1 dalis / 2010-03-26

Supratimas apie vandenį, vandens struktūrą (RUSŲ k.)

1. Dalis

Osmosas virtuvėje / 2012-11-28

Salotos turi būti šviežios ir traškios, o kol atkeliauja iki mūsų stalo, dalį vandens praranda, dažnai turi nitratų. Nuskintuose lapuose vandens slėgis, ląstelės mažėja, traukiasi tampa mažiau patrauklios. Labai gerai panardinti salotų lapus į vandenį. Vanduo išsiplėčia atgal į ląsteles, lapas atsigauna, tuo metu taip pat iš lapo ištraukiami nuodingi lape esantys nitratai.

Šis  procesas žinomas kaip osmoso procesas.

Svetainę sukūrė: Designus

Klauskite

Klauskite

Prašome užpildyti žvaigždute * pažymėtus laukus